Loopbaancoach Benny Remory

Zottegem & Brakel

Benny Remory

Loopbaanbegeleiding in Zottegem bij Benny Remory

Een loopbaancoaching gaat je zeker helpen de juiste stappen te zetten in je loopbaan. Worstel je met een van onderstaande vragen in verband met je loopbaanontwikkeling? Neem dan zeker even vrijblijvend contact op met Benny Remory. Hij helpt je graag verder als loopbaanbegeleider bij het maken van de juiste keuzes voor je carrière.

Wanneer is loopbaanbegeleiding iets voor jou?

  • Merk je dat jouw huidige functie jou geen energie meer geeft of jou teveel energie kost?

  • Wens je graag wat assertiever te zijn of beter te zijn in het stellen van grenzen?

  • Je wil graag iets anders maar je hebt geen idee hoe “anders” eruit ziet.

  • Je wil graag eens nagaan wat jouw professionele mogelijkheden zijn rekening houdend met jouw kwaliteiten en uitdagingen.

  • Je ervaart geen voldoening of zingeving in jouw job en wil wel eens nagaan welke andere mogelijkheden er voor jou bestaan.

  • Heb je de indruk dat je niet in jouw (professionele) kracht staat of tegen een onzichtbaar plafond aanloopt?

Dan is loopbaancoaching gebruik makende van de VDAB loopbaancheques wellicht iets voor jou. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we samen nagaan in hoeverre loopbaancoaching voor jou een meerwaarde kan betekenen.

Wie is Benny als loopbaanbegeleider?

Gepassioneerd door persoonlijke ontwikkeling heeft Benny met veel enthousiasme de voorbije jaren tal van coachopleidingen gevolgd. Dit stelt hem in staat om een wijde waaier van coaching tools aan te bieden die op maat van de klant kunnen ingezet worden. Benny is een mensenmens die gelooft in het potentieel van zijn klanten. Hij luistert aandachtig, daagt uit wanneer nodig, creëert een veilige omgeving en brengt jou graag in beweging naar de gewenste richting.

Welke ervaring heeft Benny?

Afgestudeerd als Industrieel Ingenieur Elektromechanica is Benny bij diverse internationale bedrijven actief geweest zowel in loondienst als op zelfstandige basis. Hierbij heeft hij samengewerkt met alle hiërarchische niveaus en heeft hij de dynamieken tussen verschillende functies en afdelingen kunnen ervaren. Gedreven door zijn passie voor mensen is hij na 20 jaar engineering een nieuw hoofdstuk in HR gestart.

Aanpak van Benny

Benny zijn coaching rugzak is gevuld met: Stress & Burn-out coaching, Integrale coaching Essentials & Professional, Louise Hay coach & Teacher, NLP Practitioner, Systemische en loopbaancoaching. Graag maakt hij gebruik van verschillende formats (creatieve, actie, mentale,…) om de beste resultaten te bereiken. Hierbij staan respect en veiligheid steeds voorop. ​

Wat wisten anderen te waarderen in de aanpak van (naam) als carrièrecoach?

  • Drie kwaliteiten die Benny omschrijven zijn: luisterend oor, empatisch en ruimdenkend.

  • Hij laat jou op je gemak voelen zelfs in pittige situaties.

  • Hij gaat methodisch en gestructureerd te werk en en heeft aandacht voor een veilige bedding.

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Zottegem, dan zit je bij Benny Remory direct goed. Contacteer Benny gerust vrijblijvend voor meer informatie of om van gedachten te wisselen over je vraag.


Contact

Tweekerkenstraat 100B - 9620 Godveerdegem

Kasteelstraat 69 - 9660 Brakel

E: benny@tweg.be

T: +32 497 44 80 30

Loopbaanbegeleider Benny op Linkedin