Loopbaancoach Inge Huys

Waregem

Inge Huys

Loopbaanbegeleiding (met loopbaancheques) bij Inge Huys in de regio Deinze, Waregem

Loopbaancoaching brengt verheldering en richting wanneer je twijfelt of je wel in de juiste job zit. Ook als je een carrière switch overweegt, helpt een loopbaancoach je een nieuwe richting in te slaan. Inge ondervond zelf aan den lijve wat het met je doet om je hart te volgen. Het doet goed een baan te hebben in een materie waar je echt expert in bent.

Met passie, gedreven en met hart & ziel helpt Inge jou ook graag in de zoektocht naar werkgeluk.

Doen onderstaande situaties een belletje rinkelen?

  • Je hebt een vraag rond jouw eigen functioneren op de werkvloer. Je ervaart conflicten met je werkgever. En je verliest hierdoor tonnen energie.
  • Je hebt nood aan meer regie in je professioneel leven. Je wil daartoe graag eerlijk en duidelijk jouw grenzen aangeven op het werk.
  • Je wil verduidelijking rond wat nu precies jouw talenten en kwaliteiten zijn. Je ben bereid om daarvoor ook in je eigen spiegel te kijken.
  • Je hebt nood aan een nieuwe of frisse wind in jouw carrière. Je wil aan de slag met jouw levensmissie.
  • Je bent net terug of zal terugkeren na een lange periode van herstel. Je hebt vragen rond jouw verdere loopbaan en nood aan deskundige begeleiding hierbij.
  • Als zorgprofessional twijfel je of deze job wel blijvend werkbaar is voor jou.

Herken je je in een van bovenstaande situaties? Dan is loopbaanbegeleiding zeker een goede stap om professioneel vooruit te raken. Met het gebruik van VDAB loopbaancheques kan dit bovendien op een voordelige manier.

Inge’s plan van aanpak bij een loopbaanbegeleiding

Als loopbaancoach brengt Inge jou graag in contact met jouw vuur en innerlijk potentieel. Ze steekt zo wel eens lichten aan in kamertjes waar jij nog nooit eerder kwam. Als expert verbindende communicatie is empathie één van Inge’s troeven. Uiteraard kijkt ze als loopbaanbegeleider steeds zonder oordeel en met een open mind. Inge durft wel eerlijk maar steeds liefdevol confronteren, zodat jij opnieuw lachend gaat werken.

Loopbaancoaching in de natuur werkt helend

Inge gebruikt graag de natuur als kader voor een coachinggesprek. Ze stemt graag met jou af wat het meest werkbaar en versterkend is voor jou. Samen gaan jullie aan de slag zodat jij na een loopbaanbegeleiding verder kan met jouw persoonlijk ontwikkelingsplan.

Een inkijk in Inge is als loopbaancoach

Als (ex) verpleegkundige met 30 jaar ervaring heeft Inge een zeer nauwkeurig en scherp observatievermogen. Ze leest tussen de regels en pikt signalen haarscherp op.

Bewust koos Inge voor een carrièreswitch van werknemer naar zelfstandige. Kwetsbaar en krachtig leert ze jou met hart en ziel jouw loopbaancomptenties te ontdekken, te ontwikkelen en te versterken. Inge houdt van een duidelijk en transparant plan en zet hiermee jou (terug) in jouw kracht. Ze gelooft heel sterk in ieder zijn potentieel en ze zal je grootste supporter zijn. Emotionele veiligheid en beroepsgeheim zijn cruciaal. Dat spreekt voor zich.

Wat andere mensen zeggen over Inge

  • De gesprekken met Inge zorgen voor vele openbaringen. Je kan tot bij haar komen met vragen of zaken waarmee je worstelt. Na een gesprek voel ik me telkens lichter dan ik het gesprek begon.
  • Met een loopbaancoach praten kan zoveel positieve en hernieuwde energie geven.
  • Inge weet tijdens haar coaching gefundeerde expertise te koppelen aan verbindende en open communicatie. Hierbij creëert ze een veilige omgeving om op positieve manier met elkaar in interactie te komen.

Gratis kennismakingsgesprek? Plan nu je toekomst.

Een loopbaanbegeleiding start steeds met een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek van een half uur. Jij moet sowieso kunnen voelen of er een ‘klik’ is. Of je in vertrouwen je issues kan bespreken met Inge. Een afspraak maken voor een dergelijk gesprek is de eerste stap in je carrière-pad. Je kan Inge mailen of bellen op 0479/535 829

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Deinze, Kruisem of Zulte, dan zit je bij Inge Huys direct goed. Contacteer Inge gerust vrijblijvend voor meer informatie of om van gedachten te wisselen over je vraag.


Contact

Jan Bouckaertstraat 1 bus 01, 8790 Waregem

E: inge@tweg.be

T: +32 479 535 829

Loopbaanbegeleider Inge op Linkedin