Loopbaancoach Kimberly Nuyttens

Izegem

Kimberly Nuyttens

Loopbaanbegeleiding in Izegem met Kimberly Nuyttens

Loopbaancoaching is perfect voor mensen op zoek zijn naar een job die je energie geeft. Een job waarvoor je graag opstaat en met veel voldoening kan gaan slapen. Ook mensen die even niet meer weten waar ze thuishoren op professioneel vlak of mensen die bevestiging willen dat ze op de juiste plek en in de juiste functie werken, kunnen een beroep doen op de VDAB loopbaancheques, een uiterst budgetvriendelijke formule. Onze coachinggesprekken hebben steeds als doel dat je je (opnieuw) goed voelt in je loopbaan.

Wanneer is loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Loopbaancoaching is beslist te overwegen wanneer je jezelf herkent in een van onderstaande situaties:

  • Je hebt meerdere passies en weet niet of je huidige job nu de functie of plek is waar je je als een vis in het water voelt?
  • Je merkt dat je het lastiger vindt om te gaan werken en wil het waarom daarvan onderzoeken.
  • Na een langere loopbaan bij eenzelfde bedrijf, krijg je een ander aanbod binnen dat bedrijf. Is dit nog altijd wel wat je wil met je loopbaan?
  • Je job geeft je stress en je ziet even niet meer of dit nog zinvol is allemaal. Je wil best eens onderzoeken wat je opties zijn.
  • Je wil de leiding nemen over je eigen loopbaan.

Wie is Kimberly als loopbaanbegeleider?

Kimberly omschrijft zichzelf als een growth-minded, multi-passionate professional. Ze heeft een ruim interesseveld en houdt van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze volgde de opleiding Inspirerend coachen aan de Arteveldehogeschool in Gent, omdat ze gelooft dat er bij heel veel mensen onbenut potentieel zit op loopbaanniveau. Ze wil mensen ondersteunen in hun parcours naar het beste loopbaanpad voor zichzelf en niet omdat de maatschappij bepaalde restricties oplegt. Er zijn heus meerdere wegen naar Rome.

Welke ervaring heeft Kimberly?

Ze heeft zelf een loopbaan achter de rug van meer dan 10 jaar in marketing & communicatie (Marketing Manager in productiebedrijven, Brand Strateeg in een communicatiebureau, …). Kimberly houdt van samenwerken met creatieve, ondernemende professionals die in een bedrijf werken of in hun eigen onderneming aan de slag zijn. Hen kunnen inspireren en begeleiden geeft haar energie.

Ze houdt ook specifiek van het coachen van multipotentialen (ook wel creatieve generalisten, multi-passionates, multi-hyphenates). Een dergelijk profiel past niet in 1 hokje. Multipotentialen zijn net hele waardevolle profielen zowel binnen als buiten een organisatie. Kimberly gelooft dat als deze profielen hun sterktes omarmen en zich bewust zijn van het feit dat ze zo functioneren sterker kunnen floreren op loopbaanvlak.

Aanpak van Kimberly

Kimberly coacht volgens het GRROW-model en gebruikt dit als methodiek tijdens de loopbaangesprekken. Kimberly is een expert in luisteren en connecteert heel makkelijk de ‘dots’. Een inspirerende coach die je denken stretcht en je blik verruimd.

Bij Kimberly kan je terecht voor digitale coachinggesprekken of gesprekken in openlucht (Het Rhodesgoedbos in Izegem is haar vaste uitvalsbasis). Ze houdt ervan om je te laten stilstaan en te laten bewegen op hetzelfde moment. Een Win-Win, is het niet?

Neem gerust contact voor een eerste kennismakingsgesprek.

Wat wisten anderen te waarderen in de aanpak van Kimberly als carrièrecoach?

  • Kimberly is een professional die beschikt over sterke coaching skills. Ze is erg betrokken op de ander en kan zeer systematisch en gestructureerd het denken stimuleren wat leidt tot inzicht. Kimberly staat er zelfbewust, met heel veel bezieling en tegelijkertijd gericht op wat de ander nodig heeft. Haar stijl is heel naturel, inspirerend en heel transparant!
  • Kimberly is een betrokken luisteraar en maakt snelle analyses die haar makkelijk toelaten om de vinger net op de wonde leggen en te verwoorden wat er leeft. Vanuit een positieve en constructieve benadering biedt ze vervolgens de juiste tips en bijsturing.
  • Kimberly is een mensenmens. En mensenmensen hebben de grote kracht om enorm empathisch te zijn. En te vertrekken vanuit de positieve kracht van mensen. Werken met de sterktes van mensen is haar sterkte. Want door te vertrekken vanuit positivisme is de kans op een negatieve ervaring bijzonder klein.
  • Kimberly heeft me enorm veel inzichten gegeven over wie ik ben, wat mijn capaciteiten zijn en waar ik naartoe wil. Ze heeft heel veel mensenkennis en voelt een persoon zeer goed aan. Een meerwaarde voor zowel jij als persoon als je organisatie! Keep on going!
  • Samenwerken met Kimberly is voor mij telkens opnieuw een spiegel voor mijzelf houden en groeien vanuit mijn eigen ik. Haar inlevingsvermogen en oprechte adviezen zijn voor mij een enorme meerwaarde. Daarnaast was het enorm fijn om zowel in een buiten omgeving als digitaal samen aan de slag te gaan. Ik zou Kimberly met véél overtuiging aanraden bij iedereen die ondernemingsgezind is en vanuit zichzelf wil groeien!

Investeer nu een half uur in het vervolg van je carrière

Een loopbaancoaching met VDAB loopbaancheques start steeds met een videocall waarin jij je vraag kan stellen en ook kan voelen voor jezelf of je een klik hebt met Kimberly.

Als je hier even doorklikt en in het contactformulier je gegevens doorstuurt, dan zetten we samen de juiste stappen naar een voldoening gevende carrière.

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Izegem, dan zit je bij Kimberly Nuyttens direct goed. Contacteer Kimberly gerust vrijblijvend voor meer informatie of om van gedachten te wisselen over je vraag.


Contact

Binnenstraat 2​, 8870 Izegem

E: kimberly@tweg.be

T: +32 491 344 810

Loopbaanbegeleider Kimberly op Linkedin