Loopbaancoach Rachel De Rudder

Lochristi

Loopbaancoach Rachel De Rudder

Loopbaancoaching (met VDAB loopbaancheques) in de buurt van Lochristi

Een loopbaanbegeleider inschakelen is een goed idee als je het even niet meer ziet zitten op professioneel vlak. Werken gaat niet meer spontaan en kost moeite. Je twijfelt en bent onzeker. Je herkent jezelf niet meer. Het dilemma dringt zich op: ander werk zoeken of blijven. Maar hoe dan? Bij dit soort soort vragen helpt een loopbaancoach je in je proces.

Overweeg zeker een loopbaancoaching bij dit soort vraagstukken

  • Je twijfelt over jouw rol als leidinggevende en ziet de samenwerking met het team niet meer zitten. Je weet niet hoe je dit moet aanpakken, of hoe je voor jezelf en jouw team een nieuwe dynamiek kan bekomen.
  • Je kan steeds moeilijker jouw standpunt brengen aan de peers : collega’s, managers, directieleden. Je twijfelt aan jezelf. Je twijfelt aan de goodwill van de anderen. Hoe kan je jouw positie verstevigen ? Hoe kan je jouw motivatie herwinnen en jouw interventies leren neerzetten met resultaat ?
  • Je staat aan de vooravond van een nieuwe job. Nog aan de slag bij het vorige bedrijf. En je hebt daar een aantal nare professionele ervaringen achter de rug. Je wilt dit voorkomen in jouw volgende job, bij jouw volgende werkgever, maar je weet niet hoe.

Hoe pakt Rachel De Rudder dit aan als loopbegeleider?

Het helder krijgen van jouw loopbaanvraag is de belangrijkste stap. Tijdens een intake vraagt Rachel hierop door zodat het proces zo concreet en doelgericht mogelijk verloopt. Tussen de loopbaangesprekken door, ga je aan de slag met praktische tools en inspireert Rachel je met praktische vraagstellingen en theoretische concepten. Hierdoor wordt de gesprekstijd optimaal benut en ben je tussentijds aan de slag. Op weg naar inzichten die echt voor je gelden.

Een loopbaantraject is een proces, waardoor er steeds meer helderheid ontstaat in wat je wilt en hoe je dat kan aanpakken. Stap voor stap.

Rachel’s meerwaarde ligt in het uitdagen tot wat je (nog) niet ziet en de grote bedrijfservaring die ze opbouwde in haar eigen loopbaan.

Wat wisten anderen te waarderen in de aanpak van Rachel als loopbaanbegeleider?

  • Zeer professioneel. Legt de vinger op wat je zelf voelt maar nog niet kan benoemen, en bied een plan van aanpak aan.

Wat bracht de loopbaancoaching bij anderen mensen?

  • Directe aanpak en gerichte vragen die je jezelf doen in vraag stellen.

  • Heel toegankelijk. Luistert goed.

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Lochristi, dan zit je bij Rachel De Rudder direct goed. Contacteer Rachel gerust vrijblijvend voor meer informatie of om van gedachten te wisselen over je vraag.


Contact

Watersniphof 10

9080 Lochristi

E: rachel@tweg.be

T: +32 473 86 51 25

Loopbaanbegeleider Rachel op Linkedin