Contacteer ons

TWEG Loopbaan in Groei

Heb je een vraag voor ons in verband met loopbaanbegeleiding? Of twijfel je nog of loopbaancoaching wel iets voor jou is? Bel dan even met Valerie op 0473/83 84 50. Of stel je vraag hieronder.

Los het rekensommetje op: 38 + 42 =

Altijd een loopbaancoach in je buurt in Oost- en West-Vlaanderen

TWEG Loopbaan in Groei is een door de overheid erkend loopbaancentrum. Dat betekent dat je bij ons loopbaanbegeleiding kan betalen met loopbaancheques indien je aan de voorwaarden voldoet.

Waar je ook woont in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, je vindt altijd een TWEG loopbaancoach dichtbij. Zo kan je genieten van waardevolle loopbaancoaching zonder verre verplaatsingen of veel tijdverlies.

Wij bieden loopbaanbegeleiding op de volgende locaties:

Oost-Vlaanderen

Loopbaanbegeleiding in Gent Loopbaanbegeleiding in Destelbergen Loopbaanbegeleiding in De Pinte Loopbaanbegeleiding in Kruisem Loopbaanbegeleiding in Lochristi Loopbaanbegeleiding in Temse Loopbaanbegeleiding in Deinze

West-Vlaanderen

Loopbaanbegeleiding in Beernem Loopbaanbegeleiding in Bredene Loopbaanbegeleiding in Ieper Loopbaanbegeleiding in Wevelgem Loopbaanbegeleiding in Kortrijk Loopbaanbegeleiding in Ruiselede Loopbaanbegeleiding in Nieuwpoort Loopbaanbegeleiding in Brugge