Loopbaancoach Ann Vanraes

Heuvelland & Ieper & Poperinge & Westouter & Online

Ann Vanraes

Loopbaanbegeleiding in Ieper, Heuvelland en Poperinge bij Ann Vanraes

Wanneer is loopbaanbegeleiding iets voor jou?

De basis van groei is veerkracht. Immers de enige constante is de verandering.

  • Hoe ga je om met veranderingen? Hoe kunnen deze veranderingen samengaan met jouw ontwikkeling en groei en met deze van jouw organisatie?
  • Wens je met meer goesting naar je werk te gaan, het engagement te vinden die je misschien bent kwijtgespeeld onderweg ?
  • Heb je behoefte om na te denken welke sterktes je hebt, wat je wenst , wat je kan , wat je aandurft?
  • Wens je stil te staan of de huidige job bij jou past? Of wil je nadenken welke andere wegen jij kan inslaan?
  • Hoe kan je omgaan met je leidinggevende of hoe kan je in verbinding gaan met bepaalde collega’s? Wens je een loopbaangesprek binnen je huidig werk of een moeilijk gesprek met je collega’s of leidinggevende voor te bereiden?
  • Wens je samen het gesprek voor te bereiden in functie van een sollicitatiegesprek?
  • Wens je simpelweg eens stil te staan bij jezelf uit zorg voor jezelf, en wens je jezelf beter te leren kennen?

Ann gaat samen met jou in gesprek en luistert naar jouw behoeften, jouw drijfveren, jouw waarden, jouw energiegevers, jouw sterktes en competenties, jouw missie.

Samen met Ann wordt de veerkracht gezocht die jij nodig hebt om vol zelfvertrouwen in jouw krachten te staan.

Wie is Ann als loopbaanbegeleider?

Ann houdt van het leven, schoonheid, mensen, dieren, muziek en chocolade. Afwisseling is haar energiegever, het bruisende leven in de stad met zijn prachtige gebouwen en cultuur, evenals de stilte en schoonheid van de natuur, en dit laatste meer en meer. Ann is nieuwsgierig hoe je als mens en als organisatie kan groeien, een nooit aflatende interesse die haar mooie dingen op haar pad brengt.

Welke ervaring heeft Ann

Ervaring:

Ann haar carrière begon als advocaat. Mensen helpen in moeilijke situaties heeft ze daar geleerd. Daarna werkte Ann 21 jaar als personeelsdirecteur in een groot psychiatrisch ziekenhuis, waardoor ze een brede ervaring heeft in het HR-veld en ook weet hoe een onderneming in elkaar zit. Dit was een prachtige site om een mens- en waarderingsgericht HR beleid te ontwikkelen. Deze ervaring stelt ze nu ook ter beschikking aan andere bedrijven. Een bedrijf met prachtige resultaten begint met medewerkers die zich goed en gewaardeerd voelen in de organisatie. Ze stond in voor de aanwerving van medewerkers als voor het motiveren van medewerkers en het beluisteren van hun behoeftes. Het resultaat was een hele hoge graad van engagement binnen het bedrijf. Haar missie is om mensen ten volle in hun essentie en kracht te laten functioneren, met zeker ook oog voor het algemeen welzijn. Zij durfde ook aan te zetten tot creativiteit binnen de activiteiten en food-body-mind kwam daarbij ook aan bod. Als alle domeinen in evenwicht zijn, krijg je zoveel energie en krijg je veerkracht om er ook te staan in moeilijke situaties. Ook dat heeft zij ondervonden en na een herstructurering in het bedrijf heeft zij een nieuwe weg ingeslagen en kan zij ook ervaringsdeskundige genoemd worden.

Loopbaancoach:

Ze zet haar talent in als coach, in functie van loopbaanbegeleiding. Samen op zoek gaan naar jouw talenten, krachten en essentie van jouw mens-zijn en uitzoeken wat op werkniveau het best bij jou past vindt ze uitermate boeiend. Op deze manier wordt je niet geleefd, maar creëer je je eigen leefwereld.

Dit kan zowel online alsook bij haar thuis in Ieper, in een mooie omgeving. Daarnaast heeft Ann ook een uitvalbasis in het Heuvelland of kan er de natuur ingetrokken worden. Wandelen geeft zeer veel ademruimte en laat ons zaken anders doen, zien en zeggen.

Zin om mee op ontdekking te gaan? Gewoon doen!

Aanpak van Ann?

Positivo zijnde is zij een aanhanger van een waarderende coachende stijl.

De tools die zij daarvoor hanteert zijn o.a. de persolog disc, de talenten van Luk Dewulf , de zelfdeterminatietheorie , het ABCD-model van Ilfaro , het model van M. Portzky, verbindende communicatie , mindfulness,…. Of andere tools die voor jou interessant zijn en dit met een oplossingsgerichte insteek.

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Ieper, Heuvelland en Poperinge, dan zit je bij Ann Vanraes direct goed. Contacteer Ann gerust vrijblijvend voor meer informatie of om van gedachten te wisselen over je vraag.


Contact

Kiplinglaan 7 - 8900 Ieper

Sint-Pieterstraat 21 - 8954 Westouter

Bij Ann kan je ook terecht voor online loopbaancoaching

E: annvr@tweg.be

T: +32 479 47 34 68

Loopbaanbegeleider Ann Vanraes op Linkedin