Boek gratis kennismakingsgesprek

Maak werk van jouw droom

Doe jij een job die je het liefst zou doen? Heel veel mensen niet. Ze werken omdat het moet en omdat het geld opbrengt, maar doen dat zonder passie

Jouw dromen najagen. Jouw passie volgen. Jouw idealen waarmaken. Welke van de vele dromen en verlangens die je wel eens koestert, is jouw ideaal? Hoe kun je erop vertrouwen dat die droom werkelijkheid kan en mag worden?

En hoe pak je dat concreet aan, jouw dromen in werkelijkheid omzetten? Want met geluk alleen kom je er niet. Hard werken, hulp van anderen én een goede aanpak zijn cruciaal.

Wil jij ook doen wat jij echt graag wil? Zet alvast een eerste stap door contact met ons op te nemen en een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

Altijd een loopbaancoach in je buurt in Oost- en West-Vlaanderen

TWEG Loopbaan in Groei is een door de overheid erkend loopbaancentrum. Dat betekent dat je bij ons loopbaanbegeleiding kan betalen met loopbaancheques indien je aan de voorwaarden voldoet.

Waar je ook woont in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, je vindt altijd een TWEG loopbaancoach dichtbij. Zo kan je genieten van waardevolle loopbaancoaching zonder verre verplaatsingen of veel tijdverlies.

Wij bieden loopbaanbegeleiding op de volgende locaties:

Oost-Vlaanderen

Brakel, Deinze, Denderleeuw, Destelbergen, De Pinte, Drongen, Gent, Kruisem, Oudenaarde, Temse, Zottegem & Zulte

West-Vlaanderen

Beernem, Bredene, Brugge, Harelbeke, Ieper, Izegem, Nieuwpoort, Oostende & Ruiselede