TWEG Loopbaanbegeleiding | Niet flauw doen, doorbijten!

Opgeven is geen optie. Stel je voor! Flink zijn, doordoen. Als het moeilijk is, dan geef je toch net dat extra zetje dat nodig is?
Maar op de duur heb je constant dat gevoel dat je een strijd aan het leveren bent, altijd knokken, op het werk, thuis, een pittig gevecht om alles in evenwicht te houden. Want er “moet” zo veel.

Dat “moeten” heeft veel te maken met grenzen en keuzes. Want waarom ‘moet’ het ? Van wie ‘moet’ het? Zit je jezelf in de weg?
Je bent pas een goede werknemer of ouder als je over je grenzen gaat? Als je alles alleen doet? Als je doet wat anderen vinden dat goed is?

Loopbaanbegeleiding is de eerste stap in voor jezelf kiezen

Misschien is het tijd om meer voor jezelf te kiezen. Om te doen wat meer bij je authentieke zelf past. Zolang je niet luistert naar die link met jezelf, ben je een soort marionet: iemand anders trekt aan de touwtjes en bepaalt hoe jij beweegt.
Da’s ook lekker veilig, want een ander neemt het voortouw, anderen geven dan erkenning dat je goed bezig bent, je krijgt goedkeuring van anderen. We laten het allemaal wel in meer of mindere mate gebeuren, we zijn nu eenmaal sociale wezens. Zonder de groep konden we evolutionair niet overleven.

Maar als je jezelf er grotendeels of helemaal bij verliest, dan is het hoog tijd om die connectie met je authentieke zelf van onder het stof te halen. Wat wil je nou echt in je job en leven? Welke grenzen en keuzes zijn daarbij nodig?

Een loopbaanbegeleiding is een boeiende ontdekking van de prachtige persoon die je bent en van alle mogelijkheden die je hebt, een keuze om open te bloeien, te floreren.
Ready to go?