Loopbaancoach Chris De Groote

Temse & Online

Loopbaancoach Chris De Groote

Loopbaancoaching in Temse met Chris De Groote

Loopbaancoaching is beslist iets voor jou wanneer je stappen wil zetten in je loopbaanontwikkeling. Dankzij de VDAB loopbaancheques kan dit bovendien op een uiterst budgetvriendelijke manier. Je bent beslist niet alleen die met vragen zit met betrekking tot je carrière. Je herkent je hoogstwaarschijnlijk in een van onderstaande cases:

  • Ik heb alles om gelukkig te zijn in mijn job en in mijn leven, maar ik ben het niet. Wat wil ik nu echt in mijn job zodat ik terug energie heb, ‘goesting’ om aan mijn dag te beginnen.
  • Ik droom er van iets zelfstandig te starten. Maar is dat wel iets voor mij? Kan ik dat wel? Zitten mensen op mijn aanbod te wachten? Ben ik wel goed genoeg daarvoor? Mijn huidige job is een veilige kooi, maar… het blijft kriebelen om echt iets te beginnen met wat mij boeit.
  • Door mijn perfectionisme leg ik mezelf zoveel druk op dat mijn werkstress soms niet houdbaar is. Soms denk ik dat ik mijn job niet aankan, dat ik niet goed genoeg ben, dat ik eens door de mand ga vallen. Het wordt me allemaal wat veel : ik ben precies de enige op het werk die verantwoordelijkheid neemt, alles komt op mijn schouders terecht. Ik voel precies dat ik mezelf in de weg zit en het me zelf moeilijk maak, maar hoe geraak ik daar uit?

De aanpak van Chris De Groote als loopbaanbegeleider

Als coach & mentor geeft Chris professionals meer inzicht in zichzelf, hun groei en hun potentieel,
Ze faciliteert groeiprocessen, zodat mensen met meer veerkracht en plezier in hun carriere en hun leven staan, op hun eigen voorwaarden. Hiertoe werkt Chris op het snijpunt tussen positieve psychologie, toegepaste filosofie en sociologie.
Alles draait om mensen door meer zelfinzicht en zelfkennis terug in hun veerkracht zetten: persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap: de kapitein van je eigen leven worden.
Concreet draait dat rond de grote vragen: Wie ben je? Wat wil je? En hoe geraakt je er? Wat houd je nu eigenlijk tegen?

Kom in je kracht dankzij loopbaancoaching

Als ervaren onderneemster en coach geeft Chris je vanuit haar creatief denken, authenticiteit, expertise en breakthrough-coaching-skills, een helderheid op jouw plannen, groei, potentieel, kracht en missie. Ze staat voor een resultaatgerichte en inspirerende aanpak om lekker in je vel, je carrière en je leven te zitten en de impact neer te zetten die jij wil realiseren. Als coach begeleidt Chris je in jouw individueel groeiproces. Da’s een heel boeiend traject, helemaal op jouw maat. En samen gaan we voor die van jou te vinden, zodat je terug meer plezier en betekenis vindt in je job en je leven !

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Temse, dan zit je bij Chris De Groote direct goed. Contacteer Chris gerust vrijblijvend voor meer informatie of om van gedachten te wisselen over je vraag.