Unieke aanpak

Loopbaanbegeleiding is voor iedereen anders want iedereen is uniek

Onze trajecten verlopen op maat van wie jij bent en welke specifieke loopbaanvraag jij hebt. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je kennis maakt met jouw coach en we stilstaan bij jouw loopbaanvraag. Is de klik er én is jouw vraag wel degelijk een loopbaanvraag dan schieten we "samen" uit de startblokken. Doorheen het traject gieten we de door jou opgedane inzichten in een POP (Persoonlijk OntwikkelingsPlan) wat jou houvast geeft om stappen te zetten richting jouw doelstelling. Want de bedoeling is dat je jouw inzichten omzet in de praktijk. Heb je nadien nog tips nodig? Contacteer je coach, hij of zij is er voor jou. Je hebt namelijk na jouw loopbaantraject recht op een persoonlijk opvolgingsgesprek.

Waarom kiezen voor Loopbaan in Groei voor jouw loopbaancoaching?

TWEG Loopbaan in Groei kenmerkt zich door een mensgerichte persoonlijke aanpak. We leveren maatwerk vanuit een oprechte interesse in jouw als persoon. Luisteren en uitdagen in onze 2 de natuur.

We vormen een hecht team waardoor kennisdeling vanzelfsprekend is tussen de TWEG coaches. Zij wisselen inzichten en kennis uit met elkaar via intervisiemomenten. Daar haal jij voordeel uit als klant, omdat iedere coach vanuit een breed perspectief met jou aan de slag gaat. Jij krijgt dus de best mogelijke begeleiding.

Al onze coaches hebben bedrijfservaring in diverse sectoren (zorg, bouw, technologie, landbouw, dienstverlening, overheid, ...) en met diverse lagen binnen bedrijven/organisaties (C-level, managers, bedienden, ploegbazen, arbeiders). Hierdoor leggen wij makkelijk verbinding met de context van onze klanten.

Onze coaches hebben allemaal een degelijke opleiding gevolgd en een pak ervaring in coaching en het begeleiden van allerhande loopbaanvragen. Coaching is namelijk een vak apart. Met hun stevige rugzak vol tools en kennis zetten ze de juiste oefeningen in op het juiste moment. Zo zorgt de loopbaancoaching voor échte doorbraken.

We zijn mensen, die houden van humor en de gewone dingen in het leven. Beelden zeggen meer dan woorden (hieronder een foto van onze laatste speeddate met in beeld Kathrien, Jorden, Vera, Karin & Ann)


Loopbaan in Groei is het loopbaancentrum van TWEG.

TWEG helpt organisaties & bedrijven concreet verder op volgende domeinen:

  • Intern loopbaanperspectief
  • Preventief beleid rond stress & mentale veerkracht
  • Veerkrachtverhogend leiderschap
  • Organisatiecultuur als hefboom voor groei