Loopbaancoach Karin Vanneste

De Pinte & Online

Loopbaancoach Karin Vanneste

Loopbaancoaching in De Pinte

Een loopbaancoaching (met VDAB loopbaancheques) bij Karin Vanneste is beslist het overwegen waard wanneer een van onderstaande situaties je bekend voorkomt:

  • Je bent dan wel leidinggevende maar al je tijd gaat naar het oplossen van problemen, meedenken met je medewerkers, taken uitvoeren waar je medewerkers geen zin in hebben… en daar word je niet blij van.
  • Je wil een inspirerende, motiverende, ondersteunende leider zijn met een fijn, samenhangend team dat mooie resultaten neerzet.
  • Je wil doorgroeien naar een leidinggevende functie maar je twijfelt of leidinggeven wel iets voor jou is ?
  • Je vindt het niet gemakkelijk om collega’s/klanten te overtuigen, om te communiceren met impact.
  • Je bent een competente vakexpert, maar je vindt het moeilijk om een goede interpersoonlijke relatie met collega’s, met je leidinggevende,… op te bouwen.
  • Je wil er graag bij horen, maar hebt het gevoel anders te zijn?
  • Je weet niet hoe je je ideeën en opmerkingen kan uiten zonder dat dit negatief overkomt?
  • Je vindt het moeilijk om de juiste plek te vinden tov je leidinggevende, het management?

Je laten coachen bij je carrière?

Als loopbaancoach heeft Karin Vanneste een pak professionals die zich in een van bovenstaande situaties bevonden, begeleid in hun loopbaanontwikkeling. Wanneer je in aanmerking komt voor VDAB loopbaancheques, dan kan een loopbaancoaching bovendien gebeuren aan een zeer voordelig tarief.

Waarom kiezen voor Karin Vanneste als jouw loopbaancoach?

Ik coachete de afgelopen 20 jaar allerlei mensen uit heel diverse sectoren van het werkveld.
Daarnaast geef ik al jarenlang opleidingen in leiderschap, samenwerking en communicatie.
Ik was zelf werkzaam in leidinggevende functies, en volgde naast mijn basisopleiding als Master in de Psychologie ook diverse bijkomende langlopende opleidingen binnen het veld van groepsdynamica, leidinggeven en communicatie.

Naast mijn theoretische achtergrond zet ik mijn grote passie voor mensen, mijn scherp analytisch vermogen en brede mensenkennis in op jou op weg te helpen.

Mijn aanpak bij Loopbaancoaching (met VDAB loopbaancheques)

We vertrekken, binnen de kaders van het coachingscontract, vanuit jouw input als coachee. Je bereidt het gesprek voor vanuit concrete vragen en probleemsituaties uit je eigen werkrealiteit, waar je mee geconfronteerd wordt. Jij brengt je vragen, cases en thema’s in en via reflectie, spiegeling, kritische vragen, kadering vanuit theoretische modellen en concrete adviezen draag ik bij aan jouw zelf-inzicht en ontwikkeling. Op het einde van elk coachingsgesprek bepalen we samen met welke acties, experimenten jij in de komende periode aan de slag gaat. Bij de start van elk volgend gesprek evalueren hoe de acties gelopen zijn.

De theoretische kennis en de concrete handvaten en tools die ik gedurende 20 jaar werkervaring als coach en als trainer opbouwde vormt de achtergrond tijdens de coachingsessies en ,waar nodig, worden deze impliciet of expliciet aangebracht.

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in De Pinte, dan zit je bij Karin Vanneste direct goed. Contacteer Karin gerust vrijblijvend voor meer informatie of om van gedachten te wisselen over je vraag.