Loopbaancoach Jorden D'Hulster

Harelbeke & Temse & Online

Loopbaancoach Jorden D'Hulster

Loopbaancoaching in de buurt van Harelbeke en van Temse

Het inzetten van een loopbaanbegeleider is beslist een goed idee wanneer een van onderstaande situaties herkenbaar is:

  • Ik ben de laatste tijd meer vermoeid
  • Ik slaap de laatste tijd slecht. Ik kan moeilijk in slaap raken. Ik kan mijn gedachten niet op pauze zetten waardoor ik niet in slaap val.
  • Hoe kan ik om gaan met conflicten? Ik merk steeds conflicten te hebben op het werk met autoritaire personen. Hoe kan ik hier beter mee omgaan?
  • Help, ik moet een keuze maken waar weet niet wat ik moet kiezen. Ik sta op professioneel of persoonlijk niveau voor een moeilijke keuzen. Ik wil van job veranderen, ik moet een keuze maken in mijn onderneming of ik vraag me af of ik nog wel gelukkig bent met alles wat er nu is. Juist keuzes maken is niet steeds simpel.
  • Stress voor een presentatie of een moeilijk gesprek. Hoe kan ik omgaan met stress of faalangst. Ik heb me super goed voorbereidt maar toch heb ik bakken stress en geloof ik niet dat het zal lukken. Wanneer ik dit uiteindelijk gedaan hebt, vraag ik me af waarvoor die stress eigenlijk nodig was…

Hoe verloopt een loopbaanbegeleiding met Jorden?

Jorden D’Hulster heeft een rustige, open en doelgerichte stijl als loopbaancoach. Empathisch en met een luisterend oor, ook voor wat niet gezegd wordt. Jij staat centraal en Jorden past zich aan, aan wat jij nodig hebt en aan wat jouw volgende stap is. Tijdens dit proces neemt Jorden de rol van facilitator op zich. Er kan kennisgericht gewerkt worden, we kunnen samenkomen op locatie of we gaan online aan de slag. Aan jou de keuze. Het gaat om jouw loopbaanontwikkeling.

Wie is Jorden en wat maakt hem een goede loopbaanbegeleider.

Jorden heeft gedurende 3 jaar ondernomen. Daar kon hij ervaring opdoen binnen de ondernemingswereld. Hij weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om je als starter een weg te banen in de professionele wereld en om resultaten neer te zetten die boven verwachtingen zijn om zo je waardigheid te kunnen aantonen. Hij ervaarde hoe je als ondernemer je eigen grootste drijfveer en bottleneck bent.

Jorden kwam tijdens het ondernemen tot zijn missie en begon zich hier op te richten. Hij wil aan de hand van coaching mensen duurzaam in hun sterkte zetten zodat zij hun maximale energie kunnen benutten om een volgende stap of keuze te nemen op professioneel of persoonlijk vlak.

Ben je op zoek naar een loopbaancoach regio Harelbeke of regio Temse, dan zit je bij Joren D'Hulster direct goed. Contacteer Joren gerust vrijblijvend voor meer informatie of om van gedachten te wisselen over je vraag.