Loopbaancoach Kathrien Verhanneman

Drongen & Gent & Online

Loopbaancoach Kathrien Verhanneman

Loopbaanbegeleiding (met loopbaancheques) vanuit Drongen, Gent of Nieuwpoort

Een loopbaancoaching helpt beslist waneer je jezelf deze vragen stelt:

  • Ik ben aan de slag maar er is iets. Is dit het nu? Hou ik dit nog jaren vol? De richting waar men nu naartoe gaat met bedrijf wil ik dat wel? Had ik toch niet beter die andere opleiding gekozen? Was ik dan gelukkiger geweest….
  • Ik studeer af of zal binnenkort afstuderen. Hoe begin ik nu mijn loopbaan? Of studeer ik in deze tijden beter nog even verder? Is de eerste job echt volledig richting bepalend of kan ik eerst een paar jobs proberen. Hoe kan ik als starter een job vinden als ze overal ervaring vragen. Ik weet zelfs niet hoe te zoeken of wat ik op mijn CV moet zetten.
  • Ik ben een hele tijd ziek geweest en weet niet goed of ik nog wel terug wil. Of ik nog terug kan. Hoe pak ik het aan om niet terug ziek te worden? Gaan ze mij daar nog willen? Krijg ik mijn job nog terug.
  • Ik ben ambtenaar en kreeg door de jaren heen andere taken of kreeg een andere dienst toegewezen. Ik voel me hier niet goed bij. Hoe pak ik het aan?
  • Als ondernemer heb ik het heel druk en ben constant met mijn zaak bezig. Toch lijkt het niet voldoende op te brengen. Mijn inspanningen zorgen niet voor het gehoopte resultaat. Hoe kan ik met meer evenwicht in mijn leven tot een beter resultaat komen.
  • Onzeker zijn, niet weten hoe iets aanpakken, het gevoel vast te zitten en in een kringetje te denken.

Hoe verloopt een loopbaancoaching?

Eigenlijk ontrafelen we samen je innerlijke gesprekken. Echt luisteren naar je innerlijke gesprekken kan verhelderend werken. Wat vertellen ze je eigenlijk? Waarom remmen ze je af, of drukken ze op andere momenten juist op het gaspedaal? Waarom is nee zeggen zo moeilijk, wil ik alles alleen oplossen? Wil ik het perfect? Ben ik zo druk druk druk? Of slaag ik er niet in om iets af te maken? Doe ik wat past bij mij? Op de plek die past? Hoe zorg je dat in je werk & leven dingen bijna vanzelf gaan? Hoe maak ik een verbinding tussen wie ik ben, wat mijn talenten zijn en een werkgever die passend is bij mij?

Via vragen, via oefeningen die ik je geef verkennen we alles. Bij elke reactie en elke stap die we zetten bekijk ik wat je op dat ogenblik nodig hebt. Daardoor is elk proces en elke begeleiding uniek en op maat van je vraag en je persoon. Door de jarenlange ervaring heb ik een groot pallet aan oefeningen, inzichten en stappen die we kunnen zetten tijdens een coaching.

Mensen op de juiste plek het juiste werk te laten doen en daar succesvol in te zijn. Dat is het doel van een coachingstraject.

Kathrien is gecertificeerd coach voor tuin- en landbouw

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Drongen, Gent of Nieuwpoort, dan zit je bij Kathrien Verhanneman direct goed. Contacteer Kathrien gerust vrijblijvend voor meer informatie of om van gedachten te wisselen over je vraag.