Loopbaancoach Mie Baert

Destelbergen & Online

Loopbaancoach Mie Baert

Loopbaanbegeleiding in Destelbergen bij Mie Baert

Een loopbaancoaching gaat je zeker helpen de juiste stappen te zetten in je loopbaan. Worstel je met een van onderstaande vragen in verband met je loopbaanontwikkeling? Neem dan zeker even vrijblijvend contact op met Mie Baert. Ze helpt je graag verder als loopbaanbegeleidster bij het maken van de juiste keuzes voor je carrière.

Herkenbare situaties aan de start van een loopbaancoaching?

  • Weet je niet meer of dit werk voor jou nog het juiste is? Blijf je dit doen of spring je toch naar een nieuwe uitdaging?
  • Hoe vind ik een evenwicht tussen thuis en het werk?
  • Ben ik niet te oud om nog een nieuwe uitdaging aan te gaan?
  • Ik ben toch maar huishoudhulp, arbeider, … Kan ik wel iets anders of kan ik doorgroeien?
  • Als ik van mijn werk kom, ben ik altijd gestresseerd en geïrriteerd.

Stappenplan in een loopbaancoaching met VDAB loopbaancheques

Mie Baert gaat als loopbaancoach samen met jou op zoek naar jouw schatkist : welke kernkwaliteiten en competenties heb je en hoe zet je die nu in?

Vervolgens loopt Mie samen met jou een traject van loopbaanontwikkeling. Dergelijke loopbaanbegeleiding is uiteraard 100% afhankelijk van je concrete vraag en volledig gericht op jouw persoonlijke noden.

Het uiteindelijk doel van Mie als coach voor je loopbaanontwikkeling is een tevreden klant die opnieuw een haalbare weg voor zich ziet, liefst ook met een extra portie tevredenheid.

Ervaring van Mie Baert als coach

Als loopbaancoach liep ik al met meer dan 350 mensen mee.

Als coach in de natuur beoog ik verbinding tussen jou, mij, de natuur en je zelfontplooiing.

Als coach bij kanker (opleiding bij Stichting tegen Kanker) ondersteun ik mensen in hun reïntegratieproces. Samen zoeken we een gepast antwoord op de vraag ‘Hoe maak ik weer deel uit van de gemeenschap en mijn werk?’

Als mens sta ik voor jou klaar om verbinding en groei te verwezenlijken.

Mie is gecertificeerd coach voor tuin- en landbouw

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Destelbergen, dan zit je bij Mie Baert direct goed. Contacteer Mie gerust vrijblijvend voor meer informatie of om van gedachten te wisselen over je vraag.