Loopbaancoach Ann Lacres

Ruiselede & Online

Loopbaancoach Ann Lacres

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques in de regio Ruiselede

Loopbaancoaching is zeker het overwegen waard wanneer je op zoek bent naar wat zinvol werk is voor jou. Ann Lacres is een ervaren loopbaancoach uit Ruislede die je heel graag begeleidt in deze zoektocht. Je kan op Ann een beroep doen met VDAB loopbaancheques, een uiterst budgetvriendelijke formule. Het doel van de gesprekken en opdrachten is dat je je (terug) goed voelt in je loopbaan. Daarvoor is Ann een goede keuze als loopbaanbegeleider.

Loopbaanbegeleiding overwegen bij vragen als onderstaande

Beroep doen op een loopbaancoach is zeker een goed idee wanneer een van onderstaande situaties herkenbaar is voor jou:

  • Je wil onderzoeken of jouw werk aansluit bij wie je echt bent en waar je goed in bent.
  • Je hebt als ondernemer een prachtig bedrijf uitgebouwd. Maar je hebt het een beetje gehad, de drive is eruit. Je hebt nood aan iets nieuws. Wat doe je nu? Verkoop je jouw aandelen? Word je voorzitter van de RVB van je bedrijf? Je wil bespreken welke wegen er nog mogelijk zijn?
  • Na een loopbaan van 25 jaar als director in eenzelfde bedrijf, zetten ze jou op een zijspoor. Je blijft niet bij de pakken zitten, en wil jouw loopbaan over een andere boeg gooien. Hoe begin je hieraan? Welke wegen kan je inslaan?
  • Je wil veerkrachtiger in jouw job staan en aan de slag gaan met jouw stressoren. Je wil echt graag veerkrachtiger in jouw job staan. Maar hoe pak je dat nu aan?
  • Je staat op het punt om aan de top van het bedrijf te komen … je voelt dat het niet helemaal klopt. Dat hoogste level … is aantrekkelijk, maar wil je het wel? Je twijfelt, want je struikelde al een paar keer over jouw eigen gezondheid in jouw loopbaan, en wil dat niet nog eens. Wat wil je nu nog op werkvlak waarmaken? Wat is het jou waard? Wat is nu echt jouw droom? Hoe kan je die waarmaken? Wat is de eerste stap?
  • Terug aan het werk na burn-out of bore-out. Je begint progressief terug te werken en wil graag begeleiding om duurzaam op te starten?
  • Als arts zit je zelf thuis. Zware burn-out. Je twijfelt of de job als arts wel weggelegd is voor jou. Wat heb je hieruit te leren? Hoe zal je jouw job “werkbaar” invulling geven? Hoe maak je dit bespreekbaar binnen de groepspraktijk?

Ann’s aanpak bij een loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

Als coach voor je verdere carrière heeft Ann Lacres een directe no nonsense stijl. What you see is what you get. Ann’s empatisch resultaatsgerichte stijl combineert ze met kennis van zaken. Uiteraard vraagt ieder loopbaantraject maatwerk. Hierbij speelt Ann in op wat jij nodig hebt. In die zin kan ervaringsgericht gewerkt worden. Of we kunnen de natuur ingaan als jij je daar beter bij voelt. Jij geeft aan wat het beste werkt binnen deze loopbaanbegeleiding.

Wie is Ann Lacres als loopbaanbegeider? Welke ervaring heeft Ann?

Ann heef ervaring als leidinggevende binnen Multinational (Bekaert) (+10 jaar) en is oprichter van een eigen bedrijf TWEG (+ 10 jaar) met een klantenportfolio van toonaangevende bedrijven (www.tweg.be). Verder is ze mama van 3 wijze kids. Thuis in de artsenwereld. Als loopbaancoach begeleidt Ann hogere profielen die op zoek zijn naar zichzelf en de durf om keuzes te maken vanuit hun eigen authenticiteit en kwetsbaarheid. Expertise in veerkracht & leiderschap is een van Ann’s kerncompetenties die zij bij de coaching van je loopbaanontwikkeling graag inzet.

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Ruiselede, dan zit je bij Ann Lacres direct goed. Contacteer Ann gerust vrijblijvend voor meer informatie of om van gedachten te wisselen over je vraag.